Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perenner

Något lätt månsken.
Rosa lagun trollbinder mig.
Dikten. Den sköra. Den vackra.
Den lenaste handstil. Mjuk och behagligt följsam.
Passionerad nästan förälskad när orden älskar.
Poesin tar mig med på sin resa där lodjuret vänligt bjuder in mig.
En allé av drömmar och jag somnar i hennes famn.
En famn med svag doft längtansfull trygghet.
Jag blundar men vet att hon tittar upp mot himlen.
Så även jag. Där stjärnornas liljor blomstrar. I min fantasi.










Fri vers av Black raven VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-03 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP