Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flödar och berör


Säreget språk



Orden med
företräde

forsar fram
flödar,berör

Poesins
säregna språk

Det som
söker,lyssnar
famlar

inte alltid
förstår
eller förstås

Samlar
egna och andras
andetag

i rymder av
nyfunna
och förlorade
världar

Äger makt

utan att peka
med hela handen

Ett språk
i språket

långt från maktens
korridorer

Ett överlevarnas
levande språk

sinnligt och poetiskt

Närvarande i varje
andetag












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-04 09:06



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så bra och träffande beskrivet.
2020-05-04

    Max Poisé
Exakt så...kunde inte beskrivas bättre! Renodlad, rakt och poetiskt!
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP