Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sände ett sms medan jag väntade



Åskbollen hade besökt efter hörsägen
Sveriges handelsmecka och att där var trångt
inga säkerhetsavstånd fanns
skräckslagen frågade om det verkligen var sant
med tanke på avstånd församling
såg framför mig eskalerande sjukdomsfall
tala om att gå över lik, för avansen!
urverket tickade snabbt, det var dags
14-dagarsmetod innebär Elsas varor
särskild omsorg behöver
har lärt mig att be någon av tjejerna som
plockar till varor i kundernas kassar
/de som inte vill/kan gå in i storköpet/
att hämta torrjäst och fick 2 dubbelpaket
Elsa fick sin dubbelpåse som present
och ett födelsedagskort
jullan får sin jäst i eftermiddag
tydligen har Corona ändrat mycket
många har börjat baka sitt bröd
och odla grönsaker till hushållet
vi ses sade jag till Elsa när jag lämnat allt
i dörrhålet,
Glöm inte tvätta händerna, jag såg du rörde
mina handskar, när du lämnade pengar
Vi ses senare i eftermiddag, då kommer vi
alla tre. - men jag kan inte släppa in er,
protesterade Elsa.
var inte orolig, vi sitter utanför på bänkarna
det är mysigt i syrenbersån och bord finns
Jullan ordnar fika och porslin och R
klipper klorna på Missan..
när jag fått frukosten plingade mobilen
och ett långt härligt sms från Åskbollen
som bekräftade hur trångt det var på Varuhuset!

vad händer, varför gäller inte samma regler
i Varuhuset som i Stockholm ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-04 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP