Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-07-31 12:36 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Irrbloss

 

försöker smula sönder

vår tro och drömmar

ute på ödslig nattlig myr och mo


men vi är gnistor

som lyser vägen för varandra

vi är elden som aldrig falnar

vi speglar varandra

skärvor av liv så brinnande 

ljuset ger oss liv

om än spöken söker

mörkerandas

 vår själ

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-04 10:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2021-05-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. Någonting skört beskrivet men kraft och styrka framlyfts så fint.
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP