Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag parfymdoft. Stark integritet

Älskar med fingertoppskänsla.
Resten är censur.
För mig är det vi som älskar förevigt, för dig är det vi tills du hittar någon annan.
Jag vet det. Det smärtar.
Men i mitt musselskal ensamt, mörkt och kallt.
I ditt abalonesnäckskal där norrskenet bor.
Jag höjer mitt glas att skåla för det som är vi.
Jag tror mina ögon glittrar, men när jag ser dig är din blick någon annanstans.
Jag gråter inombords.
Men jag ler.
Min fasad krackelerar.
Men allt du ser är mina läppar av rosa marmor.
Som du kysser.
Men jag kysser månskenet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-04 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP