Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagens foto


Så mycket skönhet det finns

 


Vem är du? frågade morgonvinden

Jag är bara en människa sa mannen

som stod med fötterna

i gryningens vatten


Han såg ut över floden som speglade

soluppgångens tårar

och mumlade

så mycket skönhet det finns

fast vi oftast inte ser den




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-05-05 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP