Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan efteråt

Mystiken glittrar.
Önskar din själ vill stanna.
Klär av mig regnet.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-05 15:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Ordmagi.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP