Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När landet ligger öppet


Som ängens
vita gräs
vajar i vind

Sveper tanken
över osynlig rad

skriven till dig

Fylld av fågelsång
och framtidstro

Ringlande
allfartsvägar

förbi fälten
av blåklint
och vallmo

Vi kommer
fara
tillsammans

styrda av ingen

med
vindar friska

Segla
utan segel

finnas där på
vägarna

tillsammans

När sommaren
slår ut

och landet ligger
öppet

som en tavla
du själv målat

Vi ses
och känner
igen
varandra

som vi alltid gör

När sommaren

åter för oss i hamn




Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-05 18:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vägen som för oss till kärleken
2020-05-06

  Klint
finnas där på vägarna när sommaren slår ut - UNDERBART
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP