Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god natt älskade uggla, kram <3


dagen idag till ända


fruset väder känts som 8 grader, varmare ? ingen riktig värme ännu, vilket är bara bra, så allt inte blommar över på en dag.
ljuvligt med färgerna dofterna
aftonens ljusstrimmor smälter samman med de milt grå molnen. De flyter sakta som skepp med slaka segel över kvällshimlen. Solen dalar, anar solnedgången ovanför taken. Grannarnas hus silhuetter
Det är fridfullt koltrasten sjunger. härligaste veta du mår bättre
blir glad
i purpur lyser vindens svala
innan sländors vimmel
slocknat
i längtans högkvarter

pst
söker du mig
finner du mig jordhumlan
jag gräver och kryper
gör gångar i jorden
min randiga kjol lyser
som en lykta
i mitt jordbundna valv
alla vi smådjur
är enormt viktiga
för människan fast de
inte alltid tänker på det
först när de finner
att skörden uteblir
…...




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2020-05-05 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP