Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supertaggad

 

 

låter du skallet löpa genom kroppen

från nos till svanstoppen

när du friad från kopplet

rullar runt i doppet

plöjer nos och tass i klorofyllen

känner du smaken på tungan av idyllen

då du hänger i barnets gunga

sjunger med öppnad lunga

om underverken som ständigt sker

och du vill bara ha mer 

av dessa nyöppnade dagar

solsken och grönskande hagar

trä alla ljusa minnen på ett band

då värmer de din hand

när du inte förtöja kan din båt

på gästvänlig strand

där du hoppat i land

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-06 08:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP