Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med solkysst kind...


Ett väsen,ett klockspel,en vind


Lyssnar
hör
en klockas
spröda klang

Öppnar ögonen
och ser

solglans
spegla sig
i björkens löv

Tänker
känner
erfar

vinden
lagom ljum
och frisk

Blir till
klangens spröda
ton

solens glans
blir min

Vindens
ljumma friska

blir den vårvind
jag vill vara

Snart är jag
ett väsen
ett klockspel
en vind

Med solkysst kind




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-06 08:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vinden smeker din kind i denna dikt
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP