Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundan


Jorden kan vara den himmel
vi människofåglar
flyger längre och längre ifrån
när luften lättare kan andas
sänder morgonen sina pilar

Återkomsten är tidlös
när vi slår upp våra ögonlock
svävande i vårt inre
har vi ändå ett fäste
och står,

där vi alltid har stått




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2020-05-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP