Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slut på stödmedlemskap: 31 Augusti 2019


Poesi till dig

Jag köpte stödmedlemskap för jag såg att du skrev och jag ville prata med dig fast att jag inte får.

Du kallar din bror för “Bror” fast att han heter Anton.
Jag gör också det. Fast min bror heter inte Anton heller.
Jag vet inte vem som började.

Ibland är mina fötter glada men det är ingen som märker det.
Om en fot vickar i skogen, gör den något ljud?
Varför är det en så välkänd fråga?
Finns det någon som tycker att ett träd inte gör ett ljud när det faller bara för att ingen hör det? Det hela känns väldigt okontroversiellt.
Men man blir förvånad över vad som är kontroversiellt ibland.
Det är en bra metafor.
Det kanske är därför.
Den kanske aldrig ens existerat utan att vara en metafor?
Den kanske är en flygplats-scen på det viset.

Du sa att jag var din favoritpoet.
Kanske inte så mycket för att jag var en bra poet utan för att jag skrev poesi till dig.




Övriga genrer av pyre
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre