Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppen

 

 

vi går tyngdlösa i den färgblinda natten

omringade av livets dofter

Det är inte längre så kallt i själen

vi fylls av en bävande önskan

och längtar efter den späda grönskan

sakta målar dagen skyar av färg

över varje ruta

våren kan vi inte vara förutan

Dina ord är knoppen

som brister ut i sång

tack




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2020-05-09 08:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tackkram <3
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP