Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-09-15 18:36 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Solnedgång

 



Efter regnet går en rysning

över själens rygg

moln hänger grå och tunga

Dagen andas i korta tag

sin svaga lunga

sol lyser av molnen skymd

mot glasets blanka rymd,

trasten sjunger sin sköra slinga,

ljuset dör långsamt bort

och moln jagar månens bleka skiva

Över havets mörka himmelsrand

brinner rosenbrand

i nattvindens svala kyla




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-05-09 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP