Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flacka nuheter kan även för väcklas med dumheter, aprilskämt redan från augusti i fjol somras, när det var så varmt på Island att Islandsisen smälte på Svalkbard. Hänger den där gul-röd, svarta skylten verkligen som fritt i lufta?


Morgonens flacka nuheter (2037 04 11)



Luger är ett väldigt tidigt (omkring 1386) danskvapen.

Semlan är en deli kat ess från norra Norge.

Finland var länge överhuvud till Sverige, o vårt land har långeliga tider varit en del av Finland. Fram till unionsupplösningen 1945.

Det finns ormar i Irrland.

Sarah är ett namn som ursprungligen stavades Saharah och det på jordglobar vilka redan på adertonhundratalet utgjorde en kompass för Simbad sjöfararen.

Få människor har lurats att tro en gammal keramisk eller metallisk upplysande oljekälla kunnat utgöra det som numera benämns vara en lampa. Som det dessutom kunnat länge gå sådana historier om att det blidde en film i Kanada.

Livet och själva tillvaron är en sådan där cykel att när det blir punktering och luften går ur ballongen, då svider det i öronen av ett högst pysslandes ljud.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 04:57



Bookmark and Share


  danne //
Grymt lek -fullt frågan om tullens nya äm- bete agnar sin krok ? Öppenhet ett sagolikt ord där allt är tillåtet inga bryderier i dygdernas marker , låter lite ödsligt spöklikt, då andra låter restriktioner lätta upp skruvar andra åt tumskruvarna, mest av allt är den psykologiska faktorn mer på trängande hur liv å rörelse förvandlas till en ”törnros dalens berättelse ” dock under reservation i en modifikation i IT-bubblan som sprack, alltid funderat på hur en Bubbla med elektronik kreverar ? Dock finns hälften av vårt skrot i en helt egen världsdel ..som vi nordbor kallade Blåland ,när det begav sig ... då det var en gång ...

En härlig ordkavalkad fröken klo-tass .. ni formar orden på ett vansinnigt lekfullt sätt som till-tala-r en ..
Jag lyfter på kepsen - vänligen Danne

2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP