Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som vill följa den sporten, kan just litet egna uppfunna regler och även spel och lekar, få till en smula charm att kunna vinna nya deltagare. Enkelskan i slutet på min text, är mitt eget bidrag till sporten att uttala meningar.


Sätt gärna egen udd på udda sudd





För att ha
något som sätter
piff på spel

som så exempelvis
'Fia med kuf',
ha med fördel

litet egna regler.
Ja, du har
ju alltid varit

en smula egen.
Så kul med
'off with it'...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2020-05-11 18:35



Bookmark and Share


  danne //
Kanske man bör int knuffa förhållnings vis för dominant ut sina medspelare..!

visa en gnutta ödmjukhet är inte fel.. förutsättning att man kan spelets regler.
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP