Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade Uggla hur mycket ska man tåla


Oförstående

 

strömavbrott eller avstängd tänkte jag

när jag aldrig kom in på min sida

Avstängd tänkte jag till slut

och bad om mina texter på pdf

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-05-12 19:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Förtvivlad
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP