Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade uggla om jag inte hinner få med mig texterna kan du väl rädda dem


jag går under himlens tak

 

söker andra stigar

finner vägen

stillheten

jag vilar mina jordiga händer

på din marmorvinge

min hetta svalnar

ditt ansikte följer mig in i drömmen

dina milda ögon skänker ro

du står där omsvept av vind och vatten

du står där omgiven av himlens eldsfåglar

du står där året om




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-05-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP