Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hagelskuren föll över dagen

 

 

aprilvädret smälte till vatten

om skogen plötsligt lyste blå

vore inte himlen på jorden då

som en fågel längtar till sitt eget bo

ett land där sommarbrisen finner ro

så längtar varje människosjäl

till minnets blomsterhagar

där livet så enkelt

smultronstrået trädde på

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-05-12 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP