Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon älskade uggla


sovmorgon behövdes efter gårdagen
det sista jag gjorde kvällen
städade bort fotspåren efter dataakuten
silvertejpen försvann med experten
det visade sig i hemförsäkringen ingår
DRULLEFÖRSÄKRING
han ska ge offert på att byta skalet
använder mitt gamla tröskverk HP
inte snabbaste hästen på travet
men den funkar
älskade tangentbord och rejäl skärm
dessutom 8 kg katt kan trona på den
ska kolla med experten om jag kan ta bort mer
programvara
lägger inte mer foton/bank på HP
det finns säkert annat som kan tas bort
och den funkar utmärkt annars

då han såg all silvertejp
den minen borde lagrats på burk
att glänta på i dystra stunder





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-14 08:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Oj många som försvunnit
2022-08-03

    ej medlem längre
trevlig den här min vän
silvertejp använder maken till mycket
2020-05-14

  wiria77
härliga rader om livet
om vardagen

2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP