Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRÖMVÄVARENS SÅNG

 

jag drömde en dröm om en väg

som ger hopp och lycka

 jag drömde en dröm då vinter blir till vår

då porlande vatten tinar frusna hjärtan

jag drömde en dröm om att du får

lyckans blomster dig med smycka

jag drömde en dröm

att mörka stjärnor de slockna

så ljuset du åter får se

och aldrig mer sorg känner

utan bara lycka

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-14 16:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrar vem det var
2022-07-02

    ej medlem längre
får mig glömma sjukdom lidande och döden
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP