Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
171113 skrev jag denna som tweet.


Ser jag ljus i det mörka.


Ibland vill jag tacka
den mörkaste av nätter
för utan den
hade jag aldrig fått se
oändligt med stjärnor.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 16:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Riktigt fin och tänkvärd.
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP