Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets ljus

I mörkret  tänds hoppets ljus.

I rummet är  det stilla

Flamman ger din blick en ro

Ensam med tankarna 

Längtan att få vara nära 

dagen som kommer

Rullgardinen  går opp

Hoppets ljus släpps in

låter solkatterna dansa över rummet

Livet er enklare varmt och inbjudande

Vänner kommer genom dörren,

festen kan börja äntligen tillsammans

Kvällen går skratten har tystnat

Hoppets ljus lyser på bordet

Ger mening aldrig ge upp

Rullgardinen dras ned........

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-16 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP