Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att döda ett barn


en gång för inte så länge sedan
mötte jag ett barn

ett barn som var förstummat

där rösten inte längre bar
eget namn och äring
där dofter få förunnats
blomma färg å fägring

allt var såsom förstumnat


och av allt det skedda blev
en växt så vit som snö
förutan ljus och syre
den förtvinande dö




Fri vers av Nightngale
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale