Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dikt. Själens poesi

Viskar ord jag glömt.
Känslosam identitet.
Regn dör inom mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-16 19:07



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Underbart beskrivet!
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP