Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invandrare


en del är verkligen skickliga
men instinkten en pappersklädnad
även om dimman breder ut sitt hår
därpå en marknadsundersökning
sa Fonzie och begravde nosen
bland spillrorna
och begynte gräva tills han fann benet
duktig vovve mumlade jag och satte åter på kopplet
och tänkte på dig
du måste vara guld värd älskade Uggla

förstår dig, vem vill vara dörrmatta åt den skurken




Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2020-05-17 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP