Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköldpaddsfärgad dagg

Där längtan mig ej längre når. Du kysser min tystnad. Jag tacksamt njuter. Nästan som om kärleken alldeles pudervit och sann. Fjäderlätt så som min hud minns dig. Vältrar mig i lenaste poesi. Den som leder mig till skapandets alla rosa nyanser i kontrast med svart ökensand och tårar av bergskristall. Somnar intill mig själv. Alla de blommor som en gång var vi. Nu lufttorkade orkidéer.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-17 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP