Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

  

havet som andas ger sinnets ro

 och bygger hoppets bro

mellan land och vatten

liksom våra drömmar

skänker tröstens ord i natten

sker så med poesi och drömmar

de lagar trasiga tömmar

till din ära ska dikter skrivas

fängelseceller ska rivas

och på kullens hjässa ska byggas

grunden för ett fast murat hopp

och du återfår en helgjuten kropp

blixt och dunder ska blotta

mörkrets ruttnande rötter

du ska resa dig, än med jordiga fötter

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-05-17 18:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP