Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa snittblommor

Fjärilens vingar bär mönster av diktens text.
Fridlysta näckrosor av pärlemor dammas av.
Viskar sensuella fantasier som endast är menat för dig och mig, men troligtvis någon tjuvlyssnar som av karamelliserad nyfikenhet. Önskar pärlugglan kunde separera nuet med dåtidens framtid. En undran när vännens kanderade kyssar är mer än just vänskap. Hoppas. Tror. Vet. Kanske. Eventuellt.
När känslorna reser ragg jag söker skydd under havets vingar. När vågen sköljer över mig. Mina inre duvor. Aldrig vulgär, snarare ödmjukt försiktigt jag smeker dina drömmar. Tystnaden i ödets blick. Den du stal från mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-18 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP