Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnare vatten


I lugnare vatten
Viskar vinden
Virvlar tankarna
Under klara himlen
Allt man får är minnen
ur en mysig hammock från medeltiden
ännu skönare är det att kura ihop sig i den
med den bästa drömmen
En vit fjäril stirrar djupt in i ögonen
Frågar ingenting och ingen
Står ljudlöst och tyst utan att röra vingen
Flyg vita fjäril,
låt inte mörkret fånga dina själ och minnen
Att bara gunga är inte ditt öde eller försyn
Vakna ur drömmen och häng med in i dansen
Du hör väl fiolens symbiotiska ljud och inbjudan
Vindens bris ger lyhördhet, närvaro och energi
Musiken, jaget och betraktarna är redo för upplevelsen
Du känner väl de tydliga men diskreta signalerna i själen
från din glänsande följare som är lyhörd och öppen
Ta sitt ansvar för din egen balans och behåll takten
Anpassa och justera dina steg till följaren
Låt då lugnare vatten flöda som en rusande flod
Som kan dra er till ljuset genom mörkare minnen.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-18 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Lugnare vatten
Makligare sjö
Och vid horisonten
lycksalighetens ö"
2020-05-18

  Öknens Ros VIP
Naturens ljud och musikens flöde är textens kärna.
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP