Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drar

 

 

 

ihop sig, utanför

avvaktande

 

 

nyanser

 

vackert

genom de neddragna

 

är

 

blickarna gröna 

som sagors juveler

under avlägsen himmel

 

droppar stilla tid

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP