Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Plus minus  

 

Jag krymper

Ensamheten växer

 

Jag krymper

Sorgen växer

 

Jag krymper

Tystnaden växer

 

Jag krymper

Tiden växer

 

Allt som beror en människans liv

Antagligen är plus eller minus

 

Minuset i allt omkring växer

Pluset i livet minskar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-05-19 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP