Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besökaren



hon lever inte på stor fot
tänkte jag då taivännen tultade omkring
i besökarnas lånetofflor
alla klor klipptes i ett nafs
även Pussi som spottande försökte slingra sig
men rutinerad fullkomligt orädd
Pussi gömde sig efteråt under fädernas skåp
där hon kvartar till kvällen

att familjen visar sitt sanna ansikte i kriser
vännen stödjer vän från hemlandet
har luttrad, som väl skinn på näsan
utstått en del i den vägen
Vännens sambo gick hastigt bort efter 30 år
och då rustade sig hans broder för attackera änkan
ställde orimliga krav som rättslösa
även min vän utsatt för terror
morgondagen uppsöker vi polisen
vi är många med samma erfarenhet
hotbrev och förföljelser
krypande olust över
såå låga pannor många svenskar har
utnyttjar språksvårigheterna
fastän de redan mycket har
eget företag, men när de vet
något mer finns de kan ta
då sticker de fram näsan






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-05-19 13:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för en vädigt bra kommentar, ändrade titeln så blir sammanhanget bättre
sparar på utrymme, så får jag plats med allt säger
2020-05-19

  lilla t
Tänker mig att du kan om du vill dela texten i två. En om katta som fick klorna klippta och en om det andra stycket, men smaken är som baken, tu delad.

Känner tyvärr igen den andra halvan av texten är för djävligt med girigbukar.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP