Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Delad glädje är dubbel



det är lika trevlig att få som att ge
Elsa tittade efter mig när jag försvann nedlastad
"du har nästan mer när du går, än när du kom"

"det är alltid trevlig att få växter replikerade jag muntert"
visst är hon duktig 96 år och gräver tänkte jag
då jag kom hem och planterade raringarna

i min tur glädjer jag två vänner till för plantor
mår bra delade

en hjärtevarm kram älskade uggla





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-05-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP