Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje nyfödd dag

 

 

ger solen färg åt livet
vårens lövagardin röd som blod
skimrande ljus däruti

fåglarna sitter som skuggor
och putsar sig
gömda bland de skälvande löven
vinden har mojnat, lyfter varsamt
varje gren och löv
de dansar slowfox

i gryninggsljuset


varje nyfödd dag vecklar ut sig
sjunger högre och högre
sin lovsång till livet

tänk ändå sitta på ett strå
se måndroppar falla


fjäderlätt i vårens armar

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-05-19 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP