Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårglädje

  

Solens dagg sprider sitt regn

över våra dagar nu

skänker oss himmelsk väta

varje dag att dricka

Nu kommer tiden

då klockans fingerben

skyndar alltför fort

fram till himmelens port

våren en kapsel av gyllene kåda

att fylla koppen med

älskade uggla

drick varje ögonblick

känn hur våren 

strömmar genom varje åder

från nosen till svansspetsen 

 

Kärleksfull kram <3

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-05-19 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP