Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


endast din hand

 

 

får mitt hjärta att slå
din hand skapar musiken i själen
inga stekta sparvar på silverfat lockar
Väjer runt glittrande strån
smyger längs slingrande vägen
ser det silvriga ljuset
soluppgångens mirakel tänder ljuset
droppen som sakta rinner
över din hud
glimmar till bland de övriga i havet
Min nos vilar i din hands kupade mörker
hjärtat slår i samma takt som ditt
En gång föddes vi hela
bland rymdstormarnas grus
det pyr en eld i askan
från fallna stjärnor
 
Det ringer klockor ur jordens mun
då daggen stiger som ett regn över markerna     



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-05-20 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP