Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryshuset


först på banan tänkte jag
valde en parkeringsruta
utanför polishuset
fem minuter senare satt vi
uppradade framför
polisinspektören ..
han och jag bytte en blick
då historien rullades upp
blev imponerad av hans poker face
rena fryshuset tänkte jag,
då han hörde namnet på terroristen
den med status har råd
vara sämre än kräk mot utsatta
men lagen är jämlik
sambolagen ger rättigheter
som är stadfästa i lagen
sade inspektören
terror och hot
däremot inte alls









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-05-20 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP