Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stamlokuset


var frekventerat för solen och värmens skull
de fattiga två plusgraderna hade ökat
till sommarvärme
min taivän var bestämd, vi skulle fika utomhus
då vi satt bänkade
var generös med tvättspriten även till de andra två
före jag satte gaddarna i hälsomackan
en kaja satt på angränsade bord,
urskiljningslöst flörtade
en brödbit till sparven stals elegant
trollkonst behövdes för de små
även en smakbit skulle få
det finns en mening med allt tänkte jag
då vi skildes åt
en av träningskompisarna
var även och fikade, de två makarna vinkade
hörde det var grönt tidigt vid maskinerna
där hänger jag på from nästa vecka
livskvaliteten kräver det !!






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-05-20 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP