Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrad

 

 

ordlöst spirar fröet

viker ihop den lövtunna kappan

brister knoppen

än frostskadad av gryningen

vänder sitt ansikte mot solen

varje hårt knutet blad

rullar upp sig

då solfingrar värmer

den trasiga huden

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-05-21 11:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Härlig
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP