Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilken resurs!


DRÖMMAR ~ Aforism

Allt är ... möjligt




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-21 12:33



Bookmark and Share


  DominiQueen
Yes ULJO & Max här är vi helt eniga. Haha Dreamteam ;-) Tack för er.
2020-05-23

    Max Poisé
Living your dream...helt möjligt...
2020-05-21

  ULJO
I drömmens värld är allt tillåtet. Allt är möjligt.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen