Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vision

Jag har stora visioner, underbara och inspirerande mål. Min nya stig är på väg att läggas, det är en fantastisk resa jag har framför mig.
En bit är redan avverkad och det har varit ett spännande äventyr. Det är en bra bit kvar att gå men ju fler delmål som passeras desto mer känns det som energin jag får kommer från ingenting, som luften omkring mig omvandlas till min inspiration. De människor jag möter, de ord jag hör och de tankar jag har blir alla till ny energi som för mig närmare min vision. Det enda som saknas är du. Det finns en särskild plats i mitt hjärta för dig, en plats som bara du kan hitta och inta. Det skulle vara helt underbart att få fortsätta min resa tillsammans med dig och göra den till vårt egna äventyr, till vår resa och inte bara min. Av någon anledning är jag helt övertygad om att det är menat att vara två på denna stig, jag är lika övertygad om att din och min historia tillsammans har mycket kvar som är oskrivet, vår gemensamma tid är inte slut. En del av min vision är att fylla det tomrum som finns i hjärtat och det finns bara en person som passar det utrymmet, det är du.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-05-21 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP