Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sommar utan baseboll

En tår föll. Ja, två tårar föll.
När hon gick förbi, utan att hälsa. Tiden.
Baseboll som jag gillade.
Baseboll killen som jag gillade ännu mer.
Äventyr, minnen, intriger, förälskelse.
Saknar det. Saknar allt.
Idag upplevde jag det igen. Känslan av spänning. Känslan av sommar.
Det var träningsmatch på samma plats nu som då.
Softboll tjej jag en gång var. Min match tröja var nummer 16. Din matchtröja nummer 2.
Du blev aldrig min.
Jag blev aldrig din.
Jo, du blev min. I min fantasi.
Borstar bort det röda gruset.
Återvänder till nuet.
Torkar bort de tårar av tiden som var då.
Jag på tredje bas. Du catcher.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-21 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har en lätt och nätt fri-idrotts tjej som fru. Hon har sexpack, inbyggt! Hon var på elitnivå, har undervisat i det också. Hennes favorit var 800 meter, hon har skrivit 3 dikter om det... Hon motionerar ibland fortfarande, joggar. Är hur tålig som helst (men jag behandlar henne väldigt väl). Men det betyder också att hon kan ta min skit, och hon förstår mina mörka sidor. Hon är den första, som inte övergav mig direkt, eller när jag visade något av mig som inte var så great. Hon ger inte upp! En vilja av stål.

Förmodar att du känner igen dig i det, i dina älskade. Och du! Som du haiku-skriver! Visste inte att du var en softboll-tjej. Trodde du bara var en oändlig drömmare, som slukar böcker och information och skönhet i ända. Där ser man!

Själv är jag en enorm datanörd, men jag har mest snöat ner mig i citat. Inte läst så mycket annat. Tänkt en del, men skrivit desto mera. Hela bibellängder på en enda dag. Min skatt uppgår till 10000 sidor, eller ännu mer... Men det gör att jag har förfinat mitt skrivande, och min personlighet, och mitt kreativa uttryck. Vet inte hur din väg har varit, men lite ledtrådar får man här.

Förresten, jag blev solbränd för första gången på ett års tid idag, där ser man! Det bränner!
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP