Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gokväll älskade uggla kram <3


Rapsfälten

 

 

breder ut sin smörblomsgula klänning
väderbeständig
är denna lysande färg
även om dagen inte går i blått

svanen putsar sin vita vinge
ögonblickets sköraste glas
står bland golfklubbornas gräs
där dammen tar vid
solvindens fingrar står vackert mot grått

 

Dagen började i grått, men slutar blått

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-05-21 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP