Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon älskade Uggla



tycker om önska dig god morgon
det känns som en varm kram

kan inte låta bli återkoppla
missförstånd byggs upp då man inte resonerar
går det väga orden och de tyngsta
som fäller utslaget, är det de rätta
då vi inte vet det omkringliggande ?
länge insett så enkelt är det aldrig
senast igårkväll sms från Jullan
missförstod, förstod av nästa sms vad hon menade
/skrivit om svårigheten välja de rätta orden/
och det här ger möjligheter för den som
vill vända orden mot dig
helt apropå, fångade korn i handen då
fogade dem samman,
aktar mig i dag, alltför många lånekort
förstår dig är likadan, tilltro är något som förtjänas
är grunden stark, går inte tråden av

vårvädret startar oanade krafter
nu grävs det och planteras för det vilda i söder
Elsa håller Jullan och mig i band
men det gör vi med glädje,
plantor bytes och inhandlas för Skaparen
ska få rätt form och kulör på mästerverket :)

Varning i år blir det gott om fästingar
ska vaccinera mig mot TBE idag





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-05-22 07:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tog den men den gäller inte de nya varianterna av fästingar.
2022-07-08

  morgonstjärna VIP
Hm har skrivit en not om påfyllnadsdos tbe i år
2022-01-25

  morgonstjärna VIP
ser fram emot nästa vår har lärt mig mycket i år kram<3
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP