Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikupan


varje drönare har sin uppgift att sköta
så fungerar isdrottningens palats
överallt likadant, oavsett myrstack
direktoriatet håller trådarna
pekar med hela handen
slaven vandrar i ekorrhjulet
Vem behöver fullmakt
för att styra och ställa
då locket lägges på
trampar skoningslöst spikskorna
varje som inte vill följa
skepparen med i havets bölja




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-05-22 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP