Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ankare. Ali Rahimi.


Kritik på en text (2117) bara bara ord




Som jag sagt det förut,
texter har ofta något
att bjuda läsare,

blott de ser att läsa
och möjligt begrunda.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-09-16 00:30



Bookmark and Share


  ULJO
Förhoppningsvis är det så. Budskap.
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP