Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andtruten sjönk jag ned




på stolen vännen mig bjöd
då jag överlämnat hinken med
fänrikshjärtat
en kopp kaffe dök snart upp plus
två digestivekex på fat
och en gosig pläd, den behövdes
klockan 17.00 blev det plötsligt kylskåpsvärme
precis vad jag behövde
och värmde tassarna på koppen
behöver även stegräknare i mobilen
det hade varit intressant
och drog fram tvättspriten ur väskan
torkade händerna på våtservetten
elsa har nästan gjort allt klart
hon var trött men nöjd då jag gick
---vi kommer sova ovaggade i natt
nu har jag bara mitt kvar :)

Vi har lärt oss leva med Corona
med respekt och förtänksamhet om någon
undrade






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-05-22 18:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
just så
2022-05-27

  morgonstjärna VIP
precis nemas problemas
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP