Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godnatt älskade uggla hoppas din dag har varit bra kram <3


En skog av blommor

 

 

växer upp i dina fotspår älskade klokuggla
en stor sanning är det
den som haft det svårt som barn
blir den skönaste själen
den har lärt sig att glädjas åt det lilla
och varken äter med öppen mun
eller pekar med hela handen
medan den som fått allt den pekat på
växer upp till en bortskämd egoist
som blir grym när den inte får allt den vill
i fotspåren breder en öken ut sig
eftersom allt har vissnat

det är först när vi tittar under vattenlinjen
som vi finner skillnaden
under tiden hinner många få variga sår
och ärrig hud
som lätt går upp




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2020-05-22 19:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Sorgligt är det
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP